fbpx

Heti kihívás: Alapozd meg a saját márkád az Instagramon!

Üdv a heti kihívásban!

Az aktuális hét kihívása arra ösztönöz, hogy egyrészt, elkezdj a saját márkáddal foglalkozni, és előkészítsd az Instagram kommunikációdat. Másrészt pedig egy komplex feladat keretében segít összegyűrni az elmúlt pár hét anyagait és gyakorlatba ültetni mindazt, amit később az ügyfeleknek is ki kell alakítanod.

A feladat tehát, hogy alakítsd ki a saját social média menedzser profilod tone of voice-át, határozz meg pár kulcsszót, ami leírja, mivel foglalkozol és írd meg a biodat! Válaszd ki az arculati színeidet, betűtípusokat, mintákat. 

Márkaüzenet:

Próbáld meg átgondolni, mi emelhet ki téged a többi social média menedzser közül! Mit szeretnél másképp csinálni, mint a többiek? Mire szeretnél inkább fókuszálni? Kiknek szeretnél leginkább segíteni: kezdő kisvállalkozóknak vagy inkább nagy márkáknak?

Arculat és branding:

Böngéssz bátran különböző szín- és betűkombinációk között, és figyelj azokra a követelményekre, amiket az anyagban is érintettünk.

Tone of voice:

Bátran vidd bele a saját stílusod, amikor ehhez a részhez érsz!

További tippek:

  • Nem kell rágörcsölnöd erre a feladatra, ha több kombináció tetszik akár a színek, akár a betűtípusok tekintetében, csak válassz egyet! Ez nem lesz kőbe vésve, később bármikor átgondolhatod.
  • Gondolkodj egy nagy egészben, és ne feledd, a fontos az egységségesség és hogy a vizuális elemek és a tone of voice is összhangban legyen!
Engedd el a fantáziád, és szánj időt arra, hogy elkezdj a saját projekteden is dolgozni!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top