fbpx

Csatlakozz a céges Reels délutánokhoz! Legyen a te csapatod a bennfentes tartalomkészítőd!

Ismerd meg a közösségi média világának dinamikáját és használd ki a rövid videók erejét! A Céges Reels Workshopon megtanulhatod, hogyan készíts hatékony, eladásösztönző videókat, melyekkel kiemelkedhetsz az Instagram, TikTok és YouTube Shorts platformokon. Nemcsak egy workshop, hanem egy befektetés is vállalkozásod jövőjébe!

Videó lejátszása

Idő- és Költséghatékony

 Heti néhány óra ráfordítással a teljes közösségi média marketinget le lehet fedni.

Szerezz versenyelőnyt

Előnyre tehetsz szert a versenytársakkal szemben az innovatív és figyelemfelkeltő tartalmak révén.

Mérhető eredmények

Látható növekedés a követők számában, a márkaismertségben és az eladásokban.

Egyedi ajánlat és érvek a workshop mellett

Rátok szabott tartalomtervezés

Január 31-ig történő regisztrációval egy exkluzív, a következő három hónapra szóló személyre szabott tartalomtervet kapsz ajándékba.

Azonnal alkalmazható tudás

Megtanulhatod a legújabb technikai és szoftveres trükköket, mint a CapCut használata és a hatékony feliratozás, hogy a telefonoddal profi felvételeket készíts.

Stratégiai látásmódod fejlődik

Elmélyülhetsz a stratégiai szemléletben, megtanulhatod, hogy mikor és miről érdemes posztolni, hogy növeld márkád láthatóságát és eladásait.

Csak néhány óra, és mesteri szinten készíted a Reels videókat!

Részletek

 • Időtartam: Fél nap (4 óra)
 • Díj: 350 000 Ft
 • Megtanulható Készségek:
  • Professzionális technikai ismeretek mobiltelefonos felvételekhez
  • CapCut és feliratozó szoftverek kezelése
  • Stratégiai megközelítés a közösségi média tartalmakhoz
  • Eladásösztönző, márkaépítő és láthatóságnövelő videók készítése

Milyen témákat érintünk a workshopon?

1. Technikai Ismeretek: Használd a telefonodat profi videókhoz

 • Fedezd fel a mobiltelefonod rejtett képességeit! Tanulj meg minden trükköt és beállítást, amivel a telefonod a legjobb videófelvételek eszközévé válik. Megmutatjuk, hogyan használhatod ki a kamerád teljes potenciálját, a megfelelő fénybeállítástól a stabil kézikövetésig.

2. Szoftver tudás: CapCut és feliratozó programok

 • Válj szakértővé a legnépszerűbb videószerkesztő és feliratozó szoftverekben! Lépésről lépésre vezetünk végig a CapCut és más feliratozó programok kezelésén, hogy könnyedén tudj látványos, professzionális minőségű videókat készíteni.

3. Stratégiai szemlélet: tartalom, időzítés, és üzenet

 • Sajátítsd el azt a stratégiai gondolkodásmódot, amivel kiemelkedhetsz a tömegből! Megtanítjuk, hogy milyen témákat válassz, mikor posztolj a legnagyobb hatás érdekében, és hogyan kommunikálj hatékonyan a célközönségeddel. Tanuld meg, hogyan építsd fel és növeld márkád láthatóságát, eladásait és követőinek számát a Reels segítségével.

4. Hatékony Közösségi Média Marketing: időtakarékos módszer

 • Spórold meg az időt és energiát! A workshop végére olyan praktikákat és hatékony megoldásokat sajátítasz el, amelyek segítségével heti néhány óra alatt professzionális és figyelemfelkeltő közösségi média tartalmat készíthetsz. Optimalizáld a munkafolyamatodat, hogy több időd maradjon a vállalkozásod egyéb területeire.

Hogyan zajlik?

Amint megérkezünk a cég irodájába, azonnal elkezdjük felmérni a környezetet, hogy megértsük, milyen egyedi lehetőségeket kínál a helyszín a Reels videók készítéséhez. A munkatársak személyes munkaállomásainak, a cég jellegzetes design elemeinek és a természetes fényforrásoknak köszönhetően rögtön számos kreatív ötlet ugrik be, amit megosztunk veled. A fél napos program során közvetlenül a ti irodátokban dolgozunk, ami lehetővé teszi számunkra, hogy személyre szabott tanácsokat adjunk, hol és hogyan készítsetek a legjobb Reels videókat, kihasználva a cég egyedi jellegét és atmoszféráját.

A program interaktív és gyakorlatorientált. A technikai ismeretek átadása mellett különös figyelmet fordítunk arra, hogy bemutassuk, hogyan használjátok a saját eszközeiteket és környezeteteket a leghatékonyabban. 

Végigvezetünk titeket a CapCut és a feliratozó programok használatán. A tanulási folyamat során nemcsak a szoftverek kezelését sajátítjátok el, hanem azokat a stratégiai és kreatív szempontokat is, amelyek segítenek abban, hogy a cég sajátosságait kiemelő, figyelemfelkeltő Reels tartalmakat készítsetek. Ez a személyre szabott megközelítés biztosítja, hogy a workshop végeztével minden résztvevő képes legyen hatékonyan alkalmazni az újonnan szerzett ismereteket, és olyan videókat készíteni, amelyek tükrözik a cég egyedi karakterét és értékeit.

Gyakran ismételt kérdések

Érdekel valami, de nem látod a jobb oldalon kérdésként? Írj nekünk a social@slowsocialagency.com email címre!

Ez a workshop különösen ajánlott marketingeseknek, vállalkozóknak, és bárkinek, aki szeretné javítani a vállalatának online jelenlétét a közösségi média platformokon. A részvétel különösen hasznos lehet azok számára, akik nincsenek tisztában a videós tartalomkészítés alapjaival, vagy szeretnének többet megtudni a közösségi média hatékony használatáról.

Igen, ajánlott, hogy minden résztvevő hozza magával saját okostelefonját, mivel a gyakorlati részben ezt fogjuk használni. Minden egyéb szükséges eszközt és anyagot mi biztosítunk a workshop során.

A személyre szabott tartalomterv egy részletes ütemtervet tartalmaz a 2024 első negyedévére vonatkozóan, beleértve a tartalomtípusokat, a közzététel időpontjait és tematikáját. Ezt úgy alakítjuk ki, hogy az megfeleljen vállalkozásod specifikus igényeinek és célközönségének.

Scroll to Top