fbpx

Április Mentoring

A tanfolyamról

A közelgő április hónapban igazán izgalmas témák várnak rátok a közösségi média mentorprogramban! Ez lesz az utolsó hónapunk együtt, ami azt jelenti, hogy még több tudást szeretnénk átadni nektek,  hogy biztosan minden fontos területtel foglalkozhassunk. Nézzük csak, milyen kincsekkel készültünk!

 • Esettanulmányok: Megmutatjuk az influenszer együttműködések legjavát és legrosszabb példáit, és egy olyan Instagram-kampányt is elemezünk, amely matricákkal, szűrőkkel és kihívásokkal hódította meg a közönséget.
 • Leadgyártás: Betekintést nyújtunk abba, hogyan lehet a közösségi média kihívásokat kihasználva több leadet generálni.
 • Step by step tartalomtervezés: Egy háromrészes sorozatban mutatjuk be, hogyan tervezz meg egy hónapnyi tartalmat mindössze 3 nap alatt – az utolsó előtti hónapban különösen fontos lesz ez a tudás!
 • Vállalkozói mentoring: Olyan hibákról esik szó, amiket mindenki elkövet az elején – de te már nem fogsz! Ezen kívül szemügyre vesszük azokat a figyelmeztető jeleket, amiket ha hamarabb észreveszel, sok időt és energiát takaríthatsz meg.
 • Inside Talk: Exkluzív betekintést adunk abba, hogy működnek az influenszer együttműködések a kulisszák mögött.
 • Social Media Könyv- és Podcastajánlók: A legjobb tartalmakat gyűjtjük össze nektek, hogy inspirálódni tudjatok és naprakészek maradjatok.
 • Portfólió és referencia készítés: Az online jelenléteteket profi szintre emeljük, hogy a mentorprogram végére mindenki rendelkezzen egy ütős portfólióval.
 • Záró Fogadóóra: Egy utolsó alkalommal ülünk össze, hogy átbeszéljük a tapasztalataitokat és felkészítsünk titeket a további önálló útra.

Figyelem: Az áprilisi témák és a leckék feltöltésé nem megszokott sorrendben lesznek elérhetőek. De ne aggódjatok, minden fontos témát érintünk majd, és segítünk abban, hogy zökkenőmentesen követhessétek az utat, amit együtt jártunk be. Készüljetek, mert áprilisban még egyszer igazán felrázunk mindent!

 

Show More

Course Content

Esettanulmányok

 • Esettanulmány: A legjobb és a legrosszabb influencer együttműködések
  30:58
 • Esettanulmány: Márkázott megjelenés az Instagramon: matricák, filterek és kihívások

Szabadúszás vagy ügynökségi munka – pro és kontra, így válassz

Az árazás lélektana – avagy hogyan legyenek magasak és visszautasíthatatlanok az áraid

Lead gyártás a közösségi médiában Közösségi Média Kihívások segítségével, 5 típus amit azonnal lemásolhatsz és elkezdheted építeni a listád

Kihívások

Step by step így tervezek meg 1 hónapnyi tartalmat 3 nap alatt

Könyv és podcast ajánló

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Scroll to Top