fbpx

Február mentoring

A tanfolyamról

Február hónap a közösségi média menedzseri mentoring programban igazi tudásrobbanást ígér! Elkezdjük a hónapot a TikTok világának meghódításával, ahol megismerheted a platformra szabott stratégia kialakításának fortélyait. Nem csak a tartalomgyártás művészetét tanulhatod meg, hanem azt is, hogyan kezelj válságokat, trollokat és a kommentek áradatát – nélkülözhetetlen készségek a közösségi médiában való sikeres navigáláshoz. Ráadásul február első hetében bepillantást nyerhetsz abba is, hogyan indulhatsz el a közösségi média menedzsment karrieredben, miközben inspiráló kihívásokra és egy személyre szabott AI tartalomgyártás workshopra is sor kerül.

A második héten tovább mélyítjük a tudásod: a Facebook hirdetések és remarketing titkai tárulnak fel előtted, valamint megtanulhatod, hogyan integrálhatod ezeket más rendszerekkel a hatékonyabb eredményesség érdekében. A közösségi médiában való ügyfélkezelés sem marad ki a programból, ahol a visszajelzések és panaszok kezelése kerül reflektorfénybe.

A harmadik héten pedig a User Generated Content, azaz a felhasználók által generált tartalom használatának művészetét is elsajátíthatod, mellyel új dimenziókat nyithatsz meg brand-ed számára. Ezt követően a hónapot a közösségi médiában történő automatiázás és az adatok elemzésének műhelymunkájával zárjuk, ahol megtanulhatod, hogyan teheted tudományossá és mérhetővé a közösségi médiában végzett tevékenységedet. Februárban tehát minden eszközt megkapsz, amire szükséged lehet, hogy a közösségi média dinamikus világában magabiztosan és sikeresen mozoghass!

Show More

Course Content

TikTok tartalomstratégia

  • TikTok stratégia kialakítása – márkaspecifikusan: Lépésről, lépésre
    46:51

Februári kihívások

Válsághelyzet a social médiában, trollok és negatív kommentek kezelése

Ügyféltörténetek és visszajelzések

Ügyfélszolgálat a social médiában

Facebook hirdetések

Automatizált üzenetek

User Generated Content (UGC)

Pinterest hirdetés lépésről lépésről

Automatikus időzítők
Mi fán terem a Hootsuite, Zoomsphere, Later, Metricool?

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Scroll to Top