fbpx

Január mentoring

A tanfolyamról

A januári közösségi média menedzseri mentoring programunk izgalmas tematikával kecsegtet, melynek minden hetére új és aktuális témák kerülnek terítékre. Az első héten a közösségi média felületeiden való kommunikáció lesz a főszerepben: megtanulhatod, hogyan építsd fel a szövegeidet az Instagramon, hogy azok valóban megfogják a követőidet. Ezen felül a 2024-es trendekkel is megismerkedhetsz, hogy időben felkészülhess a közösségi médiában, valamint a design terén várható újdonságokra.

A hónap további részében a LinkedIn hirdetések és az InMail titkai kerülnek fókuszba, valamint belekóstolhatsz az AI által támogatott képalkotás és szövegírás világába, ahol a Midjourney és a ChatGPT alkalmazásokat veheted segítségül. A harmadik héten a mobilfotózás és a képszerkesztés alapjaival ismerkedhetsz meg a Picsart segítségével, valamint a közösségi média riportok készítése sem marad ki a repertoárból. A januárban tehát nem csupán az elméleti tudásra helyezzük a hangsúlyt, hanem a gyakorlati készségekre is komoly figyelmet fordítunk, hogy valódi értéket nyújthassunk a mindennapi munkád során.

A hónap utolsó heteiben tovább fokozzuk a tempót: a szövegírás művészetébe még mélyebben merülhetsz el az EXTRA workshop keretében, ahol olyan fortélyokat és praktikákat sajátíthatsz el, amelyekkel igazán egyedivé és vonzóvá teheted a tartalmadat. Ezen kívül a személyes márkaépítés és branding technikáit is elsajátíthatod, hogy a közösségi médiában való jelenléted még hatékonyabb legyen.

Akár már most vezetői pozícióban vagy, akár az első lépéseidet teszed a közösségi média világában, ez a program minden szinten tudást és inspirációt nyújt számodra, hogy 2024-et a lehető legjobban indíthasd el a közösségi média menedzseri karrieredben. Csatlakozz hozzánk, és tedd meg az első lépéseket a közösségi média sikerének útján!

Show More

Course Content

Instagram haladó

  • Instagram haladóknak
    56:54

Így építsd fel a szövegeidet a social média felületeiden!

Januári kihívások
Gyakorold a hónapban tanultakat és építsd a referenciáidat

Közösségi Menedzseri készségek és eszközök
Trendek, eszközök és képességek 👉 Nyereményjátékok 👉 Mesterséges intelligencia 👉 Mobilfotózás 👉 Hirdetések

LinkedIn hirdetés

Nyereményjátékok platformspecifikusan

Pinterest, mint támogató stratégiai közösségi média felület
Miért építsd be a közösségi média stratégiádba a Pinterestet? Most megtudod!

Branding a közösségi médiában

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet
Scroll to Top