fbpx

Heti kihívás: Kísérletezz a mesterséges intelligenciával!

Készíts egy edukáló és egy szórakoztató posztot választott témában a ChatGPT segítségével, és készíts hozzá képi anyagot az AI segítségével (Midjourney vagy Canva AI)! 

Készíts egy edukáló és egy szórakoztató posztot választott témában a ChatGPT segítségével, és készíts hozzá képi vagy videós anyagot az AI segítségével (Midjourney vagy Canva AI)! 

Az aktuális hét kihívása arra ösztönöz, hogy minél jobban megismerkedj az AI eszközökkel és ráérezz, milyen utasítást érdemes adni és hogyan ahhoz, hogy azt kapd végeredményül, amit kigondoltál. Social média menedzserként érdemes ismerned ezeket az eszközöket, hiszen nagy mértékben meggyorsíthatják és megkönnyíthetik a munkádat.

Mire figyelj a kihívás során?

A promptok pontosságára:

Minél részletesebben és konkrétabban mondod meg az AI-nak, hogy mit szeretnél, annyival jobban tudja majd a feladatot teljesíteni.

Nem mindig az első megoldás lesz a tökéletes:

Előfordulhat, hogy az első eredmény nem üti meg a mércét, így újra kell próbálkoznod. Gyakorlás szüli a mestert! 🙂

A szöveget ne egy az egyben vedd át:

Érdemes kicsit átírni, illetve korrigálni az AI generált szövegeket, hozzáadni pár saját meglátást, nem egy az egyben átvenni.

További tippek:

  • Ha lapozós posztot készítesz, nem kell minden lapon szerepelnie egy AI generált fotónak, de 1-2 darabot jó, ha használsz, ezzel is színesítve az adott tartalmat.
  • Bátran kísérletezz akár más AI eszközökkel: például készíts bátran reels videót, amelyben segítségül hívsz egy Avatart, aki felmondja az adott szöveget!
  • Tekints úgy erre a feladatra, mintha egy játszótéren lennél, és bátran próbálj ki minél több lehetőséget!
Légy kíváncsi, merész és kísérletező, engedd szabadjára a kreativitásod!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top