fbpx

Ösztöndíj program

Óriási Hír: Az Ösztöndíj Programunk Megnyitotta Kapuit!

Igen, téged is megszólítunk! Tudtad, hogy egy exkluzív lehetőséget kínálunk, hogy *teljesen ingyen* csatlakozz hozzánk egy hónapra?

Nem, ez nem tréfa. Ha hiszed, ha nem, a mentoring programunk keretében beindítottuk az Ösztöndíj Programunkat, amely a közösségi média szerelmesei számára kínál egyedülálló lehetőséget.

Mit kell tenned az ingyenes hónapért?

Elkötelezted magad a mentorprogram hírének szétkürtölése mellett? Akkor eljött az időd ragyogni!

Ha heti legalább 3-szor posztolsz a Mentoring programról (például élmény, feladat) az általad választott közösségi média felületen (LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok) egy egész hónapon át, akkor te lehetsz az egyike azon szerencséseknek, akiknek az ösztöndíjat biztosítunk.

Mire vágyunk?

  • Várjuk az őszinte, igaz, izgalmas és kreatív tartalmakat! Legyen az egy rövid videó, egy inspiráló fotó, vagy akár egy mély gondolatokat tartalmazó bejegyzés – a lényeg, hogy valódi legyen, és hogy te magad is büszke légy rá.

Mikor és hogyan jelentkezhetsz?

  • Mindig a hónap elején, egészen a 10-ig van lehetőséged jelentkezni az ösztöndíj programra. A következő hónapban kerül sor az elbírálásra és kihirdetésre.

Mit nyerhetsz?

  • Egy szerencsés résztvevőt választunk ki minden hónapban, aki egy teljes ingyenes hónapot kap a mentorprogramunkban! Fontos: a mentoring 6 hónapja alatt maximum kétszer kaphatsz ösztöndíjat.

Gondol bele, ez az a lehetőség, amit sosem akarnál kihagyni. Oszd meg szenvedélyedet, tudásodat, és mutasd meg, miért vagy te a legalkalmasabb jelölt erre az ösztöndíjra! 

Hajrá! Várjuk a fantasztikus posztjaidat, és alig várjuk, hogy üdvözölhessünk az ösztöndíjasaink között!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top