fbpx

Gratulálunk, remekül döntöttél!

A következő 3 órás workshop felvétel a következő témákat járja körül: 

💥Versenytársak, piaci döntések, platformok és a döntés – Árverseny vagy kontentverseny? A marketing stratégiához illeszkedő közösségi média stratégia kiválasztása
💥 Célcsoport és törzsek: szubkultúra kutatás és megalkotása stratégiai alapokon. A hosszútávú építkezés nélkülözhetetlen eleme.
💥 Márkaüzenet, márkaértékek – avagy mi lesz a tartalom, az interakció célja és mérőszáma! Építsd keretet egy életre és készíts olyan tartalmakat amik soha többé nem esnek le a márkádról! #önazonosság #onBrand
💥 Social media journey tervezés – ahol a marketing, az értékesítés és branding összeér!

A videó feldolgozásához:

  1. Azt javasoljuk, hogy 1-1 szakaszt követően állítsd le a videót és kezdj el dolgozni a saját stratégiádon! 
  2. A videó alatt folyamatosan jegyzetelj és írd fel a kérdéseidet!
  3. A konzultációt akkor vedd igénybe, ha sikerült az egész videót végig nézni, elképzelhető, hogy a kérdésedre egy későbbi részben már választ kapsz, ha mégis több vagy más kérdés merül fel, azt mindenképpen hozd magaddal a konzultációra! Ne feledd a konzultációt február 29-ig tudod igénybe venni!

Még többet szeretnél tanulni? Csatlakozz 2024 január 31-ig a közösségi média mentoring programunkhoz!

45 000 Ft helyett, most 20 000 Ft elővásárlás

2021 óta fejlesztek egy olyan üzleti eszközt, ami segít a marketinget és a közösségi média tartalomgyártást összhangba hozni! A termék jelenleg is az előkészületi fázisban van és márciustól lesz elővásárolható! Mivel megvásároltad a stratégiai workshopot így az 50%-os kód számodra elérhető!

A vásárláskor a STRATÉGIA szót kell majd megadnod, hogy érvényesítsd a kevdezményed!

Scroll to Top