fbpx

2 hetes TikTok kihívás : közösségi média menedzserként

Készen állsz egy izgalmas kihívásra, ami felforgatja a TikTok profilodat? Itt a lehetőség, hogy mint közösségi média menedzser, valóban kitapasztald, milyen tartalmak rezonálnak a legjobban az ideális ügyfeleid közönségével.

A feladatod? Készíts napi egy TikTok videót két hétig, és kövesd nyomon a sikerességüket!

A Kihívás részletei:

A következő két hét során minden nap egy új videót kell készítened, amelyek közül mindegyik más és más típusú legyen. Itt van néhány ötlet, hogy milyen típusú videókat próbálj ki:

  1. CapCut Sablonok: Használj egy előre megtervezett CapCut sablont, hogy profi kinézetű videót hozhatsz létre könnyedén.
  2. Green Screen: Készíts egy videót green screen háttérrel, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen háttér előtt „szerepelj”.
  3. Vélemény videó: Oszd meg a véleményed egy népszerű trendről vagy termékről, ami természetesen kapcsolódik a közösségi média menedzsmenthez!
  4. Trending zene: Válassz egy aktuálisan trendi zenét, és készíts hozzá tartalmat.
  5. Kitalált karakter: Alkoss meg egy karaktert, és készíts róla egy sorozatot.
  6. DIY vagy how-to: Mutass be egy egyszerű, de érdekes „Csináld magad” projektet vagy taníts meg valamire.
  7. Duett videó: Válassz ki egy másik TikTok felhasználó videóját, és készíts vele duettet.
  8. Challenge/ Kihívás: Válaszolj egy aktuális vagy régi kihívásra, ami illeszkedik az ügyfeled márkájához vagy a sajátodhoz.

Ne feledd, ez a kihívás nemcsak arról szól, hogy bemutatod kreativitásodat, hanem arról is, hogy megtaláld azokat a tartalomtípusokat, amelyek a leginkább rezonálnak a közönségeddel. Ez egy remek lehetőség arra, hogy jobban megismerd az ügyfeleid igényeit, és finomítsd a közösségi média stratégiádat.

Várjuk a videóidat és a TikTok profilod linkjét a Facebook csoportban! Ne csak megoszd őket, hanem meséld el nekünk a mögöttük lévő történetet, a kihívásokat, amelyekkel szembesültél a készítés során, és az eredményeket, amiket elértél. 

Egyedül unalmas! Akkor veled tartok!

Lássuk, hogyan turbózod fel a TikTok profilodat ezzel a két hetes kihívással! Nálunk is elstartol a rajt – kövess be minket és mi visszakövetünk!

Készen állsz? Induljon a kreatív energia és a szórakozás! Töltsd fel a TikTokra az első videódat már ma, és kezdd el az utazást, hogy felfedezd, mi teszi igazán sikeresé a tartalmadat. Sok sikert kívánunk a kihíváshoz!

 

A videók készítéséhez javasoljuk akár újranézni vagy ismét megnézni a CapCut és videószerkesztés leckéket!

@slowcreators

We checked out Hungarian Marketing Festival. 😅🤘✨

♬ Sunrise - Official Sound Studio

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top