fbpx

Heti Kihívás: Mobilos Tartalomgyártás Stratégia Mentén

Itt az idő, hogy igazán megmutasd, mire képes a mobilod és a kreativitásod együttes ereje! Ezen a héten arra kérünk, hogy készíts tartalmat a mobiloddal, és ne csak egy-egy pillanatra, hanem egy egész hónapra előre tervezve, egy jól átgondolt stratégia mentén.

A Feladat:

  1. Tervezd meg a hónapodat (vagy egy ügyfél hónapját): Gondold végig, milyen tartalmat szeretnél létrehozni a következő hónapban (vagy egy fix hónapban – mondjuk áprilisban/októberben). Ez magában foglalhat képeket, videókat, Reels-eket – a lényeg, hogy mobiloddal készüljenek.

  2. Alakíts ki egy stratégiát: Fontos, hogy a tartalom ne csak esetleges és spontán legyen. Tervezd meg előre, hogy mikor, mit és miért posztolsz.

    • Miért: Mi a célja a tartalomnak? Információátadás, márkaépítés, termékpromóció?
    • Hova: Melyik közösségi média platformra fogod feltölteni? Különböző platformokon különböző a közönség és a tartalom stílusa.
    • Mit: Embereket, tárgyakat vagy a környezetet fogsz fotózni? Hogyan illesztheted be ezeket a márka narratívájába?
    • Stílus: Milyen vizuális stílust követsz? Hogyan illik ez az adott márka vagy a saját márkádhoz?
  3. Gyártás és megosztás: Kezdd el készíteni a tartalmat és töltsd fel azokat a tervezett időpontokban.

A Kihívás vége:

  • Március 31-ig küldd be a készített tartalmakat, és oszd meg őket a Facebook csoportunkban.
  • Ne felejtsd el megjelölni a @reframe_strategy Instagram oldalát a posztjaidban!

Kezdődjön a kihívás! Ez egy remek lehetőség arra, hogy megmutasd, hogyan tudsz stratégiai szemlélettel tartalmat gyártani, és ezzel hogyan emelheted ki magad vagy az ügyfeled márkáját. Használd ki a mobilod adta lehetőségeket, és alkoss valami igazán egyedülállót! Alig várjuk, hogy lássuk az alkotásaidat. Sok sikert!

Scroll to Top